eTELEDOC vine în sprijinul românilor de pretutindeni, oferindu-le posibilitatea de a apela ORIC ND un medic specialist din România, care le răspunde la orice oră din zi și din noapte, 24/7, și cu care pot conversa în limba maternă, pentru a gestiona rapid și eficient situațiile medicale care le-ar putea cauza motive de îngrijorare cu privire la starea de sănătate. Este bine să știi că ai la cine să apelezi chiar și când ești departe de casă!

De fiecare dată când trecem printr-o suferință fizică, fie că ne doare capul, o măsea sau avem febră, apare o indigestie, ne-am luxat un picior, am avut un accident casnic, cu toții ne dorim să intrăm în legătură cu un medic în cât mai scurt timp posibil, care să ne aline durerea. Prin intermediul videoconsultațiilor oferite de echipa medicală eTELEDOC, pacienții economisesc timp prețios și primesc sfaturi avizate de la  medici care activează în camerele de gardă ale marilor spitale din țară, având experiență vastă în medicina de urgență, precum și în cabinete de medicină de familie profesioniste. 

Teleconsultațiile medicale eTELEDOC sunt oferite în regim video, picture in picture, astfel încât medicul poate vedea pacientul și viceversa.  

„Un prim avantaj al platformei eTELEDOC îl reprezintă posibilitatea oferită pacienților de a beneficia de o consultație medicală fără a aștepta o programare timp de ore sau zile întregi, însoțită de contactul direct cu un medic specialist atât audio, cât și video. Ca medic, dacă doar poți auzi pacientul, ai jumătate din informațiile necesare diagnosticării. Iar faptul că-l poți vedea și să observi mimica sau starea pacientului este extrem de important”, explică dr. Adina Alberts, fondatoarea platformei de telemedicină eTELEDOC, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România.  

Situații pentru care este indicată telemedicina în Diaspora 

Preluarea apelurilor instant, eliminarea timpilor de așteptare, teleconsultațiile medicale oferite în regim video, conferă o stare de siguranță oricăruia dintre noi, dar mai ales pentru cei care se află departe de țară și care se confruntă, în plus, cu dificultăți în a înțelege diagnosticul sau recomandările oferite de medicul din țara  adoptivă. “Prin intermediul eTELEDOC ajutăm pacienții imediat, atunci când au nevoie, eliminând timpii de așteptare și salvând timp prețios pentru sănătatea lor. Este o oportunitate semnificativă pentru pacienți

 de a lua legătura cu noi, medicii, indiferent în ce colț al lumii se afla abonații”, explică dr. Steliana Maria Dolana, medic specialist Medicină de Familie. 

În plus, eTELEDOC, platforma de telemedicină, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România este extrem de utilă pentru românii din Diaspora care nu au asigurare medicală și care pot primi, în funcție de evaluarea medicală, recomandări, bilete de trimitere pentru anumite investigații și rețete care sunt recunoscute la nivelul întregii Uniuni Europene, de la medicii eTELEDOC.  

Pentru liniștea celor ai căror părinți au rămas în România, pachetele de servicii eTELEDOC pot fi împărțite între toți membrii familiei. În funcție de pachetul de servicii ales, pot fi incluse până la zece persoane în cadrul aceluiași abonament! Mai multe detalii despre beneficiile primei platforme de telemedicină, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, găsiți pe eTELEDOC.ro! Aplicația poate fi instalată GRATUIT direct pe telefon din Google Play și App Store.