Tableta SpeedTAB are o grosime de 9,9 mm şi dispune de o carcasă metalică cu design unibody şi un display touchscreen IPS LCD de 10,1 inchi, cu o rezoluţie HD de 1.280×800. Mai mult, tableta include două difuzoare cu tehnologie surround DTS care oferă o experienţă audio de înaltă calitate, fiind ideal pentru persoanele care călătoresc des.

Tableta funcţionează cu sistemul de operare Android 4.2 şi are un procesor Quad-Core Cortex A9 1.6GHz. SpeedTAB este compatibilă cu tehnologiile 3G şi 4G cu suport pentru apeluri voce şi permite, de asemenea, conexiunea Wi-Fi. În plus, tableta are memorie RAM de 1 GB, memorie internă de 8 GB şi, totodată, acceptă card-uri microSD de până la 32 GB. Bateria încorporată Li-Po 6600 mAh poate dura până la 10 ore în cazul utilizării multimedia.  

Tableta SpeedTAB este disponibilă la preţul de 279 lei la abonamentul Internet Nelimitat T care, pentru 33,48 euro/lună (TVA inclus), oferă trafic de date național nelimitat, primii 3 GB fiind la viteză de download de până la 150 Mbps. Promoţional, până la data de 31 decembrie 2014, clienții beneficiază de dublu trafic de date recomandat în primele 3 luni de abonament. Oferta se aplică contractelor încheiate pe 12 sau 24 de luni, atât pentru activările noi, cât şi pentru prelungirile de contract.