Telekom Romania răspunde în această toamnă nevoii de comunicare mai sigură şi mai simplă, în familie, cu două noi oferte: Kaspersky Safe Kids (o aplicaţie premium de control parental care îi poziţionează pe părinţi şi copii drept parteneri în siguranţă) şi serviciul Smart WiFi.

Conform studiilor interne realizate de Telekom Romania în luna iulie 2019, în rândul clienților, cei mai mulți găsesc utilă o aplicație de control parental, cele mai importante caracteristici ale serviciului constând în posibilitatea de a restricționa accesul copiilor pe anumite site-uri (85%), de a geolocaliza copilul (85%) și de a vedea ce site-uri a vizitat acesta (79%).

Telekom Romania răspunde acestor nevoi prin introducerea aplicației Kaspersky Safe Kids Premium în ofertele sale. Kaspersky Safe Kids îi ajută atât pe părinți, cât și pe copii, să exploreze lumea digitală în siguranță, având în vedere că 73% dintre participanții la sondajul Telekom, care au copii, ar fi interesați să utilizeze o aplicație de control parental pentru monitorizarea comportamentului copilului atât online, cât și offline.

Astfel, toți clienții Telekom de servicii mobile, existenți și noi, de cartele preplatite sau abonamente, vor putea beneficia de trei luni acces gratuit la licența Kaspersky Safe Kids Premium, urmând să plătească doar 1 euro / lună, TVA inclus (sau 1 eurocredit în cazul serviciilor preplătite), după cele trei luni gratuite.

Functionalitățile serviciului premium Kaspersky Safe Kids sunt:

 • Gestionarea site-urilor pe care copilul poate desfășura activități adecvate vârstei;
 • Geolocalizarea copilului;
 • Gestionarea timpului petrecut de copil pe Internet;
 • Disponibilitate pe dispozitive multiple: calculator, laptop, telefon, tabletă;
 • Simplitate în utilizarea aplicației;
 • Statistici pentru apelurile și SMS-urile trimise / primite de către copil;
 • Alerte și notificări în timp real în momentul în care sunt detectate activități online suspecte sau acţiuni restricționate.

Serviciul Kaspersky Safe Kids Premium este disponibil atât pe telefoanele cu sistem de operare Android, cât și iOS. Varianta premium a aplicației mobile include toate cele șapte funcționalități descrise mai sus, în timp ce varianta gratuită doar patru (disponibilitate pe dispozitive multiple, simplitate, gestionarea timpului, gestionarea site-urilor). Oferta se poate activa în perioada 9 septembrie – 17 noiembrie 2019, printr-un SMS la numărul 1333, cu textul COPIL.

Smart WiFi – este serviciul care acoperă nevoia de acces la Internet fix oriunde s-ar afla clientul. Este ușor de folosit și nu necesită instalare (fara găuri în pereți și cabluri suplimentare în casă), ci doar o sursă de electricitate, iar clientul are acces imediat la Internet Nelimitat 4G cu ajutorul router-ului WiFi.

Beneficiile serviciului:

 • Internet nelimitat 4G;
 • ușor de instalat: introducerea cartelei SIM, urmată de conectarea la sursa de electricitate – fără găuri în pereți și cabluri prin casă;
 • viteze de până la 150 mbps;
 • până la 32 de conexiuni WiFi, în funcție de modelul modemului achiziționat;
 • toate dispozitivele din casă pot fi conectate la WiFi, inclusiv televizorul inteligent, console de jocuri etc.

Noul serviciu de internet fix Smart WiFi este disponibil tuturor clienților la doar 24 lei / lună, TVA inclus (5 euro / lună). Clienții pot opta fie pentru închirierea unui router wireless cu reducere 100%, pe întreaga perioadă minimă contractuala, sau pentru achiziționarea unui router wireless la prețul de listă de 699 lei, TVA inclus. Oferta este disponibilă în perioada 9 septembrie – 17 noiembrie 2019.