Margherita de la Clejani a făcut un accident rutier sâmbătă, la ora 06.00, pe strada Norilor din București. Polițiștii care au ajuns la fața locului au decis să meargă cu fata la IML pentru a vedea care ar fi cauza comportamentului ei bizaar. Ulterior, potrivit unor surse citate de Cancan, aceasta ar fi fost testată și s-a descoperit că ar fi consumat heroină!

Despre cele întâmplate, tatăl artistei a aflat direct din presă. Imediat, el s-a îndreptat spre sediul Brigăzii Rutiere. Înainte de a intra la biroul accidente ușoare, Ioniță de la Clejani a avut o primă reacție.

Ioniță de la Clejani a susținut că a fost vorba doar de un accident rutier și s-a enervat când a fost întrebat ce părere are de faptul că Margherita ar fi fost depistată la volan sub influența substanțelor interzise.

Vreau dovada!

“Dar ce se întâmplă aici? De la voi (n.r. presa) am aflat. A fost un accident ca oricare altul. Șiti voi ca era sub influenta stupefiantelor? Vreau o dovada scrisa de la poliție”, a spus Ioniță de la Clejani înainte să intre la Direcţia Rutieră din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Potrivit celor de la Cancan, Ioniță de la Clejani refuză să creadă că fiica lui ar fi ajuns să consume heroină, un drog extrem de periculos.