Tatăl lui Florin Cîțu a avut o reacție categorică în scandalul momentului. El a dat detalii despre controversatul episod în care a fost implicat actualul premier al României. Este vorba de momentul petrecut acum 20 de ani când acesta a fost arestat în SUA, după ce a fost prins băut.

Vasile Cîțu s-a poziționat total în apărarea fiului său. El a susținut că aflat despre această dezvăluire de la o rudă. Tatăl premierului i-a atacat pe cei care au declanșat tot acest scandal. Acesta s-a întrebat retoric de ce a fost dezvăluită această informație petrecută în urmă cu 20 ani, exact într-un moment în care Florin Cîțu urmărește să devină președintele PNL.

„Suntem oameni serioși sau ce? S-a întâmplat acum 20 de ani, hai să fim serioși! Se știu ei, cei care scot asemenea informații pe piață, sunt penibili, ca să zic așa.. Dacă au ajuns să se preteze la asemenea lucruri, e grav. Eu nu știam ce a declarat Florin, m-a sunat o verișoară să îmi spună, că eu nu mă uit la televizor, că nu am la ce să mă uit”, a afirmat Vasile Cîțu pentru fanatik.ro.

Vasile Cîțu a explodat: Ar trebui să le fie rușine!

Tatăl premierului a susținut că atunci când fiul său era în America, ținea legătura cu familia la telefon.

„Parcă nu ne-a zis atunci direct de problema asta, probabil ca să ne protejeze pe noi, părinții. Florin deranjează, că e un om corect, nu se abate de la reguli și e serios. De ce credeți că apar acum lucrurile astea? Ar trebui să le fie rușine”, a mai precizat Vasile Cîțu.

De altfel, premierul a recunoscut, ieri, că a avut probleme cu legea în Statele Unite ale Americii în urmă cu 20 de ani. El a ținut să precizeze că a plătit amenda respectivă.

„Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum în competiția internă din PNL”, a spus în urmă cu o zi, Florin Cîțu.

Sursă foto: Facebook