Bancherul Dan Pascariu, fostul astronaut Dumitru Prunariu, Valentin Macec, omul de afaceri Marius Ghenea şi şeful unei companii de asigurări, Ciprian Lăduncă sunt cei care vor fi despăgubiți de către linia aeriană.

"Sumele cuvenite fiecăruia, sau suma, este de 54.000 de euro plus nişte cheltuieli. Instanţele au stabilit definitiv că revocarea a fost nelegală şi abuzivă şi Tarom a fost obligat la plata integrală a sumei respective care era de fapt indemnizaţia la care aceştia erau îndreptăţiţi până la finalul contractului”, a spus avocatul Cosmin Vasile, potrivit Digi24.

Ei au fost demiși ilegal la începutul lunii noiembrie 2013, de către Adunarea Generală a Acționarilor, ca urmare a împuternicrii date de Ramona Mănescu, pentru că au decis reducerea mandatului directorului general Tarom de la acea vreme, Christian Heinzmann, dar și înjumătățirea remunerației lunare a acestuia.

Ramona Manescu și-a justificat decizia de demiterea a celor cinci spunând că „afirmațiile din presă ale membrilor Consiliului de Administrație au adus grave prejudicii imaginii companiei".