Tal Lahav face parte din echipa New Kopel Group de 3 ani, timp in care a activat in pozitia de Deputy CEO si CFO. In tot acest timp, a fost mana dreapta a lui Hezi Shayb si implicat la nivel strategic si decizional in toate activitatile companiei.

Tal Lahav are un background in zona financiar – manageriala, format in cadrul KPMG, unde a activat pentru peste 7 ani, atat in Romania cat si in USA si este licentiat in administrarea afacerilor, cu specializarea contabilitate si economie, in cadrul Universitatii Adelphi (NY, USA).

„Stiu ce implica pozitia de CEO in cadrul New Kopel Group. De aceea ma simt onorat si increzator cand imi asum aceasta misiune importanta. Plec la drum cu o echipa de manageri creativi, talentati si profesionisti care vor conduce «corabia» la tarm chiar si in ciuda celor mai defavorabile conditii. Sunt nerabdator sa incep o noua calatorie si am toata increderea ca New Kopel Group isi va continua evolutia si va insemna realizari chiar si mai mari in viitor”, a declarat Tal Lahav CEO New Kopel Group

Hezi Shayb va ramane aproape de companie în pozitia de Președinte al New Kopel Group.

Obiectivul New Kopel Group este acela de a crea solutii personalizate adaptate nevoilor reale ale clientilor. Compania oferă toate solutiile existente pe piata auto si a creat sistemul „One-Stop Shop” prin care oferiă servicii integrate. Clientii au astfel posibilitatea de a opta pentru unul sau mai multe servicii in functie de nevoile lor concrete. In prezent, aproximativ 80% dintre clientii New Kopel acceseaza 4 sau 5 servicii simultan.

Accentul pus pe serviciile personalizate a dus in 2015 la crearea unui serviciu unic pe piata locala, posibilitatea de a inchira o masina cu doar 9.99 Euro pe zi, in weekend. De asemenea, New Kopel a lansat Programul Prima Masina SH sau “Pachetul Fara Griji”, gandit sa vina in sprijinul romanilor care isi doresc sa cumpere o masina Second Hand.