Astfel, reprezentanții Bromsgrove School, d’Overbroeck’s College și EduTaberelor Bucksmore Education au început căutările în București, pe 5 decembrie și își vor continua periplul în Brașov, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca și Timișoara.

“Instituțiile educaționale din Marea Britanie realizează de la an la an potențialul uriaș pe care îl au tinerii din România și din acest motiv au abordări din ce în ce mai deschise și mai apropiate față de aceștia, mergând să-i cunoască personal în orașele natale, atât pe ei cât și familiile lor. Acesta este unicitatea evenimentului pe care îl organizăm între 5 și 9 decembrie în București și încă 4 orașe importante din țară”, a declarat Teodora Răducanu, Manager Departament Licee în Străinătate la IntegralEdu.

Potrivit acesteia, cele două licee vor prezenta programele de tabere educaționale prin care copiii și adolescenții ajung să se acomodeze cu sistemul de învățământ britanic, cu profesorii și materiile de studiu, în condițiile în care doresc să acceadă mai departe la studii universitare. De pildă, d`Overbroeck`s, parte a Oxford International Group,  organizează aceste tabere educaționale în campusuri universitare celebre de la Oxford, Cambridge și Londra, aceste programe fiind adevărate trambuline pentru cei care doresc să studieze mai departe la universitățile celebre din orașele respective.

Evenimentul organizat de IntegralEdu este denumit Top Education Tour tocmai pentru că aduce instituții educaționale de top din străinătate mai aproape de familiile din România.

 

“Este un efort unic pe care aceste instituții din Marea Britanie îl fac în țara noastră și, din acest motiv, este bine ca cei interesați să nu rateze participarea, pentru că nu sunt frecvente aceste oportunități. În plus, la Top Education Tour vom lansa și cataloagele cu taberele educaționale pentru 2017, unde avem pregătite câteva mii de oferte pentru toată Europa, SUA și Canada”,  a mai spus Răducanu.