Sora lui Mircea Badea a fost angajată la Cotroceni, pe vremea când președintele României era Emil Constantinescu, ea fiind de patru ani translator. Naty Badea își lansează acum, primul roman de dragoste „Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!”. În carte, aceasta a relatat una dintre experiențele sale de la Cotroceni care au avut legătură cu sosirea Papei Ioan Paul al II-lea în România. Naty Badea a prezentat, în direct, la Antena 3, un fragment cu un cardinal și consilierul președintelui Emil Constantinescu, Radu Matei. Este vorba despre o discuție dintre cei doi privind invitarea Papei Ioan Paul al II-lea în România. ”Când a venit Papa Ioan Paul al II-lea, am fost translatorul președintelui Emil Constantinescu în toate pregătirile și negocierile care s-au purtat atunci. Timp de patru ani am lucrat ca translator la Cotroceni”, a povestit Naty Badea la Antena 3.

Vezi și Mircea Badea, replică incendiară la adresa lui Tudor Chirilă. „Îl detest cu multă intensitate”

După ce a citit fragmentul din carte, Naty Badea a comentat despre cele tocmai spuse în direct la Antena 3.
”Discuția pe care am citit-o a fost primul pas către vizita Papei Ioan Paul al II-lea. Președintele Emil Constantinescu trebuia să vină în Italia la o ceremonie religioasă și se punea problema dacă va rosti în discurs invitația ca acesta să organizeze la București întâlnirea tuturor capilor religioși, ceea ce s-a și întâmplat în Piața Universității. Trebuia să știm dacă putem să introducem fraza în discursul președintelui pentru că diplomația se face într-un anume mod. Aflând că este un răspuns pozitiv a sunat în țară și a zis că putem introduce fraza. A doua zi s-a produs acest frumos eveniment”, a punctat sora vedetei Antena 3.


Naty Badea a explicat și ce conține romanul de dragoste. ”Împlinesc o vârstă rotundă și mi-am dăruit un autoroman. Am zis să îl scot acum. L-am scris tot pe telefonul mobil. Am încercat pe foi, am încercat pe laptop, dar nu am reușit. M-am gândit să îi și contactez pe cei de la Cartea Recordurilor să îi întreb dacă a mai făcut cineva așa. Romanul are șapte povești de iubire, o singură protagonistă, Clara Stănescu și fiecare poveste are o etichetă. Ea organizează o cină misterioasă. Finalul este unul foarte neașteptat”, a comentat sora lui Mircea Badea.
Naty Badea nu este la prima experiență de acest gen. Ea și-a lansat în trecut două volume de poezie „Sunt Aici!” şi „Sunt încă Aici!”. Cărțile au pornit de la mesajele pe care aceasta i le trimitea pe WhatsApp bărbatului de care era îndrăgostită.