Audienţele TV de marți seara au produs o adevărată surpriză, după ce PRO TV și Antena 1 au fost, prin Las Fierbinţi şi Chefi la cuţite, cele mai urmărite posturi TV, ajungând să își domine fiecare propriul interval.

Pro TV a pornit cu un avans, dar a fost ajuns de Antena 1

Mai exact, pe segmentul de public Național General, Pro TV a început momentele de audiență maximă în poziție de lider, fiind primul în clasamentele audienţelor cu serialul de comedie Las Fierbinţi. Noul episod a fost urmărit de aproape 1,8 milioane de români, pornind de la un rating de 9.2 și ajungând la 10.6 puncte de rating în momentul culminant de după ora 9, până la 9 jumate, cu un share de 26, 2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani.

Ulterior, spre seară, după ce s-a terminat Las Fierbinți, show-ul culinar Chefi la cuțite de la Antena 1 a luat avans, chiar dacă până atunci a fost pe locul doi și trei, dupa Pro TV și Kanal D, ajungând să depășească ratingul Pro TV, ajungând la 10 puncte de rating după ora 10, pe propriul său interval, care a durat vreo trei ore și jumătate și o cotă de piață de 29% aproape de miezul nopții.

Chefi la cuțite, ediție importantă marți

Ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 18 mai 2021, a pus concurenții la grea încercare și, la finalul unui duel dificil, Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă extrem de pasionată de bucătărie.

De data aceasta, echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit sarcina de-a găti rețete de fine dining folosind în mod obligatoriu fasolea. Fiecare a încercat să scoată așii din mânecă, pentru a evita al șaptelea duel, ce a decis ce concurent părăsește „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Juriul format din comedianți precum Cosmin Natanticu, Costel Bojog, Sorin Pârcălab, Dan Frînculescu, Ioana Luiza Ghiță, Cristi Popescu, Alexandru Toma, Claudiu Teoharie, Sergiu Floroaia, Dragoș Mitran și Viorel Dragu au analizat atent fiecare element din cele trei preparate și au acordat zece din cele unsprezece puncte posibile echipei verzi, condusă de Sorin Bontea.

Gabriela Porumbel este concurenta care a părăsit competiția.