Liviu Dragnea a fost vizitat sâmbătă după amiază în Penitenciarul Rahova de iubita sa Irina şi de fiul său, Valentin, care i-a adus un joc tetris în închisoare, pentru a-l ajuta cu trecerea timpului. Mai mult de atât, se pare că acest joc ajută la concentrare.  Un joc Tetris „Brick Game 9999” poate fi găsit pe piaţă cu 10-15 lei.

Irina, iubita lui Liviu Dragnea, nu a dorit să facă vreo declaraţie jurnaliştilor prezenţi la intrarea în penitenciar. Potrivit observator.tv avea în mână un joc Tetris „Brick Game 9999”. Cifra din faţa denumirii jocului se referă la numărul de jocuri de pe dispozitivul respectiv.

Ultimul scandal din Rahova

Un scandal imens a izbucnit acum câteva zile cu ce s-a descoperit că Irina l-ar fi vizitat pe cel care trebuia să-i devină soț anul acesta în afara orelor de program. Ea ar fi ajuns la penitenciarul Rahova la 19.30 și ar fi rămas la vorbitor timp de 40 de minute.

Ulterior, Irina Tănase s-a decis să rupă tăcerea și să transmită prin avocatul său un mesaj către jurnaliștii CanCan, dar și pentru toată presa în general.

”Menționăm că vizita pe care a avut-o doamna Tănase Irina la Penitenciarul Rahova s-a încadrat în programul de vizite prevăzut de Regulamentul Penitenciarului Rahova întrucât a fost realizată la orele 18.00 (…) În acest sens, anexăm programarea vizitei doamnei Irina Tănase, pentru data de 08.06.2019, ora 18.00, vizită care s-a realizat potrivit programării penitenciarului, adică la ora 18.00. Pe cale de consecință, nu poate exista nicio bănuială cu privire la legalitatea acestei vizite”, se arată în adresa trimisă de Irina Tănase.

”Dacă o informație precum cea cuprinsă în prezentul articol, respectiv vizita unui membru de familie la o persoană ce execută o pedeapsă privativă de libertate, reprezintă o informație de interes național, ne întrebăm cum ar suna titlul unei informații care are cu adevărat acest caracter?”, se mai arată în adresa pe care Irina Tănase a trimis-o CanCan.