Ludovic Orban a explodat. Premierul în funcție a explicat de ce Guvernul a dat mai multe OUG marți seara. Sunt mari probleme în Executiv. Orban a dezvăluit că România riscă să fie obligată să dea două miliarde de euro înapoi Uniunii Europene din cauza banilor comunitari care nu au fost administrați cum trebuie de fostele guvernări social democrate.

PSD a îngropat România

PSD a îngropat România. O spune Ludovic Orban care a făcut dezvăluiri crunte. Țara noastră se află într-o situație fără ieșire.

„Suntem într-un risc major de a trebui să restituim două miliarde de euro înapoi la Uniunea Europeană. Trebuie să rezolvăm aceste probleme. Este vorba despre nesimțire și dezinteres clar a PSD-ului cât timp a fost la guvernare.

Este vorba despre fonduri europene pe care riscăm să le returnă din cauza incompetenței celor care au fost la guvernare.

Dacă dai OUG 13 noaptea ca hoții să=l scapi pe Dragnea din pușcărie e altceva. Fiecare OUG pe care am dat-o a fost importantă. Dacă nu dădeam acele OUG riscam să punem lacătul pe acele companii de stat ca CEO Oltenia sau Tarom”, a tunat Ludovic Orban.