Pe 16 aprilie se împlinește un an de când Ionela Prodan nu mai este printre noi. Cântăreața a fost una dintre cele mai iubite din industria muzicii populare. De-a lungul carierei, Ionela Prodan a încântat prin muzica sa românii de pe tot Globul.

În timpul vieții Ionela Prodan a reușit să strângă o avere. Ea și-a scris testamentul încă din timpul vieții și și-a împărțit averea între cele mai importante persoane din viața ei.

Moștenirea Ionelei Prodan constă în patru case, mai multe terenuri şi conturi în bănci, două maşini, bijuterii în valoare de mii de euro și niște tablouri foarte valoroase. Averea acesteia se ridică la suma de 2 milioane de euro, conform spynews.

Ionela Prodan are trei nepoți din partea Anei Maria, pe Rebecca, Sara și Laurențiu Jr. și o nepoată din partea fiicei sale plecată în Statele Unite, Anca, pe care o cheamă Maya. Ionela le-a lăsat moștenire fiecărui nepot câte 30.000 de euro pentru fiecare. Copiii vor avea acces la banii din conturi după ce vor împlini 18 ani.

Legătura dintre Ionela și Ana Maria Prodan a fost una cu totul specială. Fiica acesteia a cheltuit pe parastasul de un an al Ionelei Prodan, suma de 9 000 de euro.
Surse apropiate ale familiei, susțin că Anca, fiica cea mică a Ionelei, i-a cedat partea ei de moștenire surorii sale, Ana Maria Prodan.

„Anca, sora Anei, a plecat spre America azi de dimineață. În toate aceste zile, cele două surori au umblat pe la notariate, iar Anca i-a cedat Anamariei toată averea lăsată moștenire de Ionela Prodan. A spus că e sora mai mare și că ea știe cel mai bine ce trebuie să facă. La ei în familie nu se pune problema de certuri, scandaluri, neînțelegeri”, a declarat o sursă din anturajul Anamariei Prodan.