Acest complex va oferi membrilor săi posibilitatea de a-și petrece timpul alături de familie, prieteni şi parteneri de afaceri, totul într-un cadru natural, departe de agitaţia oraşului, însă, la numai câteva minute de centrul capitalei și în proximitatea zonei de business din nordul Bucureștiului.

Clubul din pădurea Băneasa a fost conceput ca o oază de rafinament şi confort, ce îmbină armonios resursele naturale cu serviciile integrate de sport, wellness şi relaxare. În plus, complexul se evidenţiază prin structura, echipamentele şi design-ul aliniat celor mai înalte standarde internaţionale.

Pe lângă multitudinea avantajelor recreaţionale pe care complexul le oferă, Stejarii Country Club impresionează prin designul futurist, integrat în mod perfect cu natura. Totodată, Stejarii Country Club se diferenţiază prin folosirea echipelor interdisciplinare, existând companii specializate care s-au ocupat de proiectarea complexului, de designul interior, precum și de armonizarea luminii artificiale cu cea naturală.

Arhitectura clădirii Stejarii Country Club aparţine companiei românești West Group Architecture, care s-a remarcat de-a lungul timpului prin proiecte realizate pentru Millennium MBC, Baneasa Business Park sau Global City Pipera.

Conceptul complexului Stejarii Country Club poartă semnătura Collado Collins, companie londoneză recunoscută global, ce a dezvoltat până în prezent proiecte precum Kings Cross din Camden, Clapham Junction din Clapham, Grand Hall Pavilion din Kensington, sau Wapping Wall de pe Tamisa.

Designul interior al clubului este asigurat de către HBA/Hirsch Bedner Associates, responsabili și pentru proiecte precum Extreme Wow Suite, in cadrul W Singapore, The Rezidence din Zanzibar, Taj Palace din Dubai sau Pan Pacific din Seattle.

Compania care a dezvoltat designul de iluminare al clădirii este MBLD (Maurice Brill Lighting Design). Aceasta s-a implicat în proiecte renumite precum Burj Al Arab din Dubai, Pan Peninsula din Canary Wharf sau National Portrait Gallery, Londra.

În plus, colaborarea cu WTS International, partenerul celor mai cunoscute cluburi de wellness din lume, precum Eau Palm Beach Resort & SPA, Loews Don Cesar Hotel sau Trump Las Vegas reprezintă încă o garanţie adusă serviciilor pe care le clubul le va oferi membrilor săi.

Stejarii Country Club imbina arhitectura modernă cu peisajul deosebit al pădurii Băneasa, punând la dispoziţia clienţilor servicii si facilităţi în premieră pentru România. Acesta va găzdui un centru SPA, precum și zone și activități dedicate copiilor, punând la dispoziţia clienţilor peste 10 tipuri de facilităţi sportive. Complexul beneficiază de o piscină semi-olimpică, de fitness, aerobic, terenuri de squash, terenuri interioare și exterioare de tenis, terenuri de padel (unice in Bucuresti), precum şi o pistă de jogging interioară și exterioară, pereți de cățărare si săli pentru arte marțiale și gimnastică. Mai mult decât atât, în vecinătatea clubului va fi amenajat un driving range, care poate găzdui simultan 20 de jucători de golf.

Pentru mai multe informatii despre Stejarii Country Club, accesati www.stejariicountryclub.ro.