Stegarul dac a ajuns acasă: Doamna doctor m-a declarat normal la cap

Cezar Cătălin Avrămuță a postat pe rețeaua de socializare un mesaj referitor la ceea ce s-a întâmplat după ce s-a dat jos de pe macara. Acesta spune că, pentru polițiști și pentru statul mafiot pe care îl apără, are o veste proastă – aceea că a fost declarat normal la cap de către doamna doctor care l-a supus unei expertize medicale.

”Sunt acasă!
La coborârea ”de pe macara” polițiștii s-au comportat deosebit de violent. Mâini întoarse la spate, cătușe …
Am o veste proastă pentru ei și pentru statul mafiot pe care-l apără: doamna doctor de gardă, în urma expertizei, m-a declarat ”normal la cap”! Ghinion, vorba presidentului.”, spune acesta.

Pe de altă parte, el are și o veste bună pentru români. El spune că doamna doctor care l-a consultat este un om adevărat, ”nu o coadă de topor a statului mafiot”. Acesta a spus că a fost șocat de verticalitatea femeii, mai ales atunci când a spus că pentru ea nu există statul paralel.

”Am însă o super veste pentru români: cu adevărat sunt mulți Oameni printre noi, ”în popor”. Doamna doctor de gardă, nu-i știu numele, este un om adevărat, nu o coadă de topor a statului mafiot! Se pare că acolo Dumnezeu a adunat un colectiv rar, de conștiințe, despre care am vorbit și acum o lună. Și este dovada că teoria mea ”A șasea cale” funcționează!

Vă spun că am fost șocat de verticalitatea domniei sale. După aproape o oră de discuții, când mi-a spus că pot să plec acasă (cu 3 polițiști de față care au rămas cu gura căscată, neînțelegând ce se întâmplă), i-am spus că nu vreau să-i creez probleme, că pot sta foarte bine o noapte acolo. Mi-a replicat că nu-i creez nici o problemă, există o procedură pe care ea o respectă și nu are nimeni ce să zică, pentru ea nu există stat paralel.

I-am mai spus că nu vreau să creez un precedent, că nu vreau în nici un caz las să se înțeleagă că aș încuraja în vre-un fel pe cineva să facă ceva asemănător, căci pentru altcineva poate fi deosebit de periculos! Un polițist cu care am stat de vorbă chiar mi-a spus că el ”ar fi leșinat acolo” .
Mi-a replicat că pot sta liniștit, nu se crează nici un precedent: fiecare cetățean adus în gardă este analizat ”pe bune”, și se pune diagnosticul meritat.”, relatează acesta.

Cum s-a apărat

Cezar Cătălin Avrămuță a mai povestit că a venit cu câteva argumente în apărarea sa și le-a și precizat.

”Printre numeroasele argumentele pe care Tatăl m-a inspirat să le aduc în apărarea mea au fost:

– analizele făcute pe ambulanță sunt perfecte, după aproape 9h de stat în soarelele de azi. Ce înseamnă asta? Pur și simplu că nu am fost deplin calm și conștient de ce fac, nici un pic de ”agitație”. E limpede pentru um medic, nu?

– orice ar spune cineva, nu poate exista comparație între riscul de a-și pierde viața l-a care s-a supus gratuit colegul dvs. doctor care a mers de două ori pe Himalaya și riscul la care eu m-am supus urcând pe o biată macara; pe Himalaya ”natura” este stăpână și oricând poate isca o avalanță etc. Pe macara nu, totul depinde de mine.

– dacă Nadia Comăneci ar fi fost retrasă din concursul de la Moreal pe motiv că-și pune viața în pericol, cât de săraci am fi fost noi. Bineînțeles că dacă oricine alticeva ar fi încercat să facă ce a făcut ea și-ar fi pus grav viața în pericol, pentru ea însă nu a fost la fel, deși riscul de rănire a fost mare.

– ce ar fi să umplem spitalele cu toți oamenii care fumează sau beau și care își pun astfel viața în pericol. Dar cu cei ce nu învață și care în acest fel își pun în mod subtil viața în pericol pentru că ”cine are carte, are parte, ceilalți nu”, este doar o parte dintre motivele pe care le-a folosit Cezar Cătălin Avrămuță în apărarea sa.