Staropramen la 1l PET  este vândut cu succes în alte ţări din regiune, iar decizia de a-l lansa în România este firească, ţinând cont de expansiunea dinamică a acestui tip de ambalaj în România. Varianta nouă de ambalaj vine să acopere mai bine ocaziile de consum din comerţul tradiţional, oferind consumatorilor posibilitatea de a se bucura de gustul Staropramen împreună cu familia şi prietenii, in aer liber, in excursii sau vacanţe.

Produsul este adresat consumatorilor de bere blondă, cu vârste între 25 şi 45 de ani, din oraşele mari, cu venituri medii şi peste medii, cu o frecvenţă a consumului de peste două ori pe săptămână.

În România, Staropramen se produce sub licenţă la fabrica Bergenbier S.A. de la Ploieşti, respectând cu stricteţe reţeta şi toate procesele tehnologice de fabricaţie şi de control al calităţii berii impuse de producătorul ceh. Staropramen este disponibilă pe piaţa din România în ambalaje de sticlă de 0,5 litri şi de 0,33 litri, la doză de 0,5 litri şi la PET de 1 litru.