Compania Star Foods si-a majorat capacitatea de productie cu 25% prin instalarea unei noi linii de productie complet automatizata, care va imbunatati calitatea produselor si le va adapta la normele de mediu europene, in perioada iunie-octombrie 2006, informeaza un comunicat al companiei.

“Aceasta investitie reflecta ambitia noastra de a fi cei mai buni in ceea ce facem si de a oferi consumatorilor nostri produse excelente, la un nivel calitativ aliniat standardelor internationale. Prin imbunatatirile aduse, ne demonstram respectul fata de propriii angajati, fata de consumatori, dar si fata mediul inconjurator si de normele europene.”, declara Sotiris Yannopoulos, general manager Star Foods Romania. 

Compania Star Foods a construit in Romania si o uzina de purificare a apei care se intinde pe o suprafata de 1000 de mp, permite controlarea automata a fiecarei pompe prin intermediul unui software, are o capacitate de curatare a apei procesate de 800 de tone pe zi, si va functiona incepand cu aceasta luna. 

In 2006 Star Foods a organizat traininguri realizate de catre instructori internationali pentru toti angajatii din departamentul de productie, si a anuntat continuarea lor si in 2007. 

Star Foods face parte din grupul PepsiCo, care activeaza in industria alimentara si este specializat in producerea si distributia de bauturi si alimente de larg consum. In Romania compania Star Foods este prezenta prin marcile Star Chips, Star Max, Krax, Star Snacks, Cheetos si Star Pop Corn.

 

Sursa: Capital 20 Noiembrie 2006