S&T si NTT Communications au semnat un acord de intelegere in cadrul relatiei de parteneriat stabilita, si vor intensifica procesul de colaborare in Europa Centrala si de Est, informeaza un comunicat S&T. 

 Suntem foarte multumiti de această alianta strategica si avem convingerea ca aceasta cooperare va avea un impact pozitiv asupra succesului in afaceri al ambelor companii.”, a declarat Kazuhiro Nishihata, presedinte al NTT Europe. 

Compania S&T va furniza NTT Communications suportul pentru integrarea de sisteme si de retele pentru clientii actuali, si, unde este necesar, va oferi alte servicii. Cele doua companii au mai colaborat in trecut în cadrul unor proiecte pentru clienti japonezi si europeni, iar in acest moment isi extind cooperarea datorita cresterii anticipate a solicitarilor pentru servicii de integrare de anvergura internationala in regiunea Europei Centrale si de Est. 

S&T mai intretine relatii de colaborare cu companiile SAP, CISCO, HP, IBM, Microsoft si EMC. 

NTT Communications este o subsidiara a Nippon Telegraph and Telephone (NTT) Corporation, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii la nivel mondial, si ofera acces in peste 200 de tari prin reteaua proprie si reteaua de parteneri. In 2005, NTT a obtinut  premiul "World Communication Awards Best Customer Care”. 

S&T este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si servicii IT din Europa Centrala si de Est, cu activitati in 18 tari si 2350 de angajati. Compania dezvolta si implementeaza solutii IT adaptate la cerintele clientilor din firmele medii si mari din domeniile telecomunicatiilor, bancar, utilitati, productie si din institutiile publice.

Sursa: Capital 16 Noiembrie 2006