Primarul General, Gabriela Firea, este aspru criticată în urma deselor sale ieșiri pe tema luptei cu epidemia de coronavirus.

Astfel, Dr. Adina Alberts susține că Primăria Generală irosește fonduri în proiecte inutile, doar pentru imaginea Gabrielei Firea.

”Ne intoxică realmente cu realizările”

”Doamna Firea ne ”intoxică” realmente cu ”realizările” domniei sale.

Azi a inaugurat un spital modular cu 500 de paturi pentru COVID-19. Doamna Firea, oare, nu este la curent cu Spitalul Militar pentru coronavirus construit în curtea Institutului ”Ana Aslan”, spital care este ocupat în proporție de 5%?!

De ce alocă aceste fonduri și le consumă aiurea?!

Sincer nu cred că acolo, la Spitalul COVID al Doamnei Firea, vor fi cazați muncitorii care vor construi mult trâmbițatul Spital Mitropolitan.

Mai de efect era să fi săpat fundația spitalului…”, a scris Adina Alberts vineri pe Facebook.

”A inaugurat ideea mea”

”Tot astăzi, Gabriela Firea a mai ”inaugurat” o idee… de-a mea. În urmă cu o săptămână am avansat ideea că ar fi util să construim o hartă a morbidității Covid, la nivelul Bucureștiului, astfel ne-am putea proteja singuri, evitând acele zone.

Și am dat și soluția, adică eșantionarea Capitalei și invitarea cetățenilor din interiorul acestor eșantioane să efectueze testarea. Doar așa vom putea efectua harta!

Tradus în limbaj electoral de tip PSD-ist, dăm 11.000 de teste gratuit ca să aflăm harta îmbolnăvirilor la nivelul Bucureștiului!

Ce ne facem dacă toate cele 11.000 de teste se efectuează doar în Colentina sau în Titan?! Ce hartă obținem?!

Scuzați, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar spuneți-mi, este chiar atât de greu de înțeles?!”, a comentat medicul.