Soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, este sfâșiat de durere. El i-a fost alături artistei de muzică lăutărească timp de 33 de ani. Aurel Pădureanu nu credea în COVID iar de aceea el este de părere că motivul decesului nu ar avea legătură cu noul coronavirus.

Aurel Pădureanu a confirmat că vedeta a decedat din cauza unui stop cardiorespirator undeva în jurul orei 4:00. S-a îmtâmplat  în dimineața zilei de vineri, 26 martie. Cornelia Catanga fusese internată în spital cu o seară înainte. Partenerul Corneliei Catanga este extrem de supărat de situația neplăcută prin care trece.  Ek este de părere că regretata cântăreață nu era infectată cu noul tip de coronavirus, deși așa s-a spus.

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate, pentru jurnaliștii de la Fanatik.

Soțul lui Catanga spunea că el nu crede în COVID

Jurnalista Mara Bănică a povestit la Antena 3 despre ultimele zile din viața Corneliei Catanga. Aceasta s-ar fi tratat singură acasă de COVID și ar fi luat un anumit medicament. Jurnalista a povestit că soţul Corneliei Catanga a sunat-o imediat după deces.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat pentru Antena 3, Mara Bănică. Jurnalista a dezvăluit că Aurel Pădureanu nu credea în COVID.

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel (Aurel Pădureanu, soțul lui Catanga n. red.) spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai spus jurnalista pentru Antena 3.