„ROEXIT

Că politica este o curvă, în toată lumea, nu doar în România, știam. Dar ceea ce am văzut ieri și alaltăieri în Parlamentul European, m-a făcut să privesc cu mai multă tandrețe clasa politică autohtonă. Exceptând provincialismul și naivitatea politicienilor noștri, tarele sunt aceleași. Singurul pe care îl mai avem de învățat de la occidentali este cinismul. După ce-l vom învăța, ROEXIT-ul devine obligatoriu.

Îndobitocirea asta continuă la care ești expusă, generație, te împiedică să vezi că în lumea asta există și alte civilizații, nu doar cea europeană. Există popoare care o duc mult mai bine decât popoarele europene, care au valori pe care și le respectă, care au orașe a căror frumusețe îți taie răsuflarea, lucrări de infrastructură atât de grandioase încât îți vine greu să crezi că ele au fost făcute de mâna omului. Destinul tău, generație, este acela de a fi o generație planetară, nu una continentală și în poziție subalternă. Trebuie să înveți să fii ȘEFĂ, nu slugă. (…) A-ți vinde independența și demnitatea pe câțiva euro amărâți (care oricum nu-ți ajung nici pe o măsea) înseamnă că ești atât de idioată, încât meriți să fii scuipată în cap.

Augustin Lazăr

L-am urmărit pe Augustin Lazăr la prezentarea bilanțului. Mi-a plăcut tipul! Exceptând protecția nemeritată pe care i-a acordat-o lui Kovesi, dar care poate fi explicată printr-un fair-play colegial, nu înțeleg de ce acest domn este hărțuit de Tudorel Toader”, scrie Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.