Ultima serie de televizoare Sony vine cu o tehnologie de optimizare a imaginilor, X-Reality Pro, care corectează calitatea semnalului mai slab la o calitate similară celui HD sau redând imagini de o calitate îmbunătăţită fie că sunt în format 2D sau 3D.

De asemenea, cu X-Reality PRO televizorul ştie ce vrei să urmăreşti chiar înaintea ta. Poate recunoaşte dacă pe display va apărea o faţă  sau o scenă de fundal ce are nevoie de mai multe detalii, ajustând în mod inteligent imaginea redată. De asemenea, televizorul poate distinge între diferite tipuri de conţinut – televiziune digitală, conţinut video online, o fotografie sau un film ce rulează pe DVD sau disc Blu-ray, astfel că sunt făcute setările potrivite pentru orice tip de conţinut redat.

Tehnologiile X-Reality PRO şi X-Reality au fost adaptate şi pentru conţinutul 3D. Cu ajutorul funcţiei Super Resolution conţinutul 3D este redat la rezoluţie HD, astfel că imaginile sunt mai clare si mai realiste.

Beneficiezi mai mult de 3D

Cele mai noi modele de televizoare 3D Sony dispun de paneluri 3D cu timp de răspuns ridicat, care oferă imagini de calitate, cu o rată de refresh de patru ori mai rapidă. Astfel vei fi sigur că nu vei pierde nicio fază pe poartă. Pentru o experienţă 3D mai captivantă, funcţia Auto 3D ajustează automat percepţia adâncimii imaginii – perfectă atunci când urmăreşti conţinut 3D online, transmis de un post TV sau captat de o cameră video 3D. Imaginea redată este mai puţin înceţoşată iar experienţa de vizualizare este mai confortabilă.  

Conectivitatea este o componentă centrală a noii serii de televizoare Sony. Toate modelele dispun de conexiuni Wi-Fi, oferind acces mai rapid la conţinutul variat disponibil online. De asemenea, noile televizoare asigură o conectivitate mai uşoară la reţelele de socializare şi la Skype.

Noile Sony Internet TV oferă o experienţă home cinema desăvârşită alături de Network Media Player-ul “NSZ-GS7” sau Blu-ray Disc Player-ul “NSZ-GP9” cu funcţie Google TV. Datorită interfeţei integrate, poţi avea acces direct la tot universul de conţinut printr-o conexiune simplă HDMi.

Filmele, emisiunile TV şi videoclipurile stocate pe computer sau chiar şi imaginile din smartphone prind viaţă cu noile funcţii Intelligent Connect şi Wi-Fi Direct. De îndată ce televizorul a fost conectat la reţeaua din casă, poate reda orice fel de conţinut din oricare dintre aceste dispozitive prin apăsarea unui simplu buton.