Șoferii care merg pe Autostrada Soarelui trebuie să fie cu ochii în patru! Pe pagina de Facebook „Info Trafic 24”, a fost dată în vileag o nouă metodă de înșelătorie. Aici au fost postate mai multe fotografii cu posesorul unui Mercedes-Benz oprit într-un spațiu de servicii al autostrăzii A2 București-Constanța. Omul prezentat în fotografii ar fi oprit constant mașini pentru a le cere bani șoferilor. El susține că a rămas fără combustibil și că nu poate plăti.

“Azi la primul OMV pe sensul București- Constanța individul din imagini oprea mașini cerând bani pe motiv că nu mai are combustibil”, se arată în postare.

Imediat internauții au reacționat și au spus că îl recunosc pe bărbatul din imagini și că l-au surprins cu alte ocazii în aceeași ipostază: „Îl stiu de cel puțin 6-7 ani… e vechi în meserie”, comentează un internaut. „Este același de anul trecut, de acu’ 2 ani…”, punctat altcineva.

Această metodă s-ar practica nu numai spre mare dar și în alte zone din România.

„Și pe Valea Oltului se practică. Atenție!”; „Am mai văzut în trecut tot pe A2 și în București cazuri asemănătoare”; „Da, mai vine unul cu BMW la Auchan Militari”.