Șoc total la Exatlon! Fanii lui Alina Andronic sunt în conti uare supărați de decizia celor de la Kanal D și solicită împărțirea premiului. 

Foarte mulți români și-au dorit ca acesta să fie marele câștigător al acestei ediții. Aceștia au cerut chiar ca premiul să îii fie retras lui Beatrice.

Se pare că nici de Crăciun nu s-au calmat spiritele.

„Of, Doamne! Fata aceasta cred că și-a pierdut în totalitate simțul realității. Mai contează ce face cu acei bani obținuți în condiții stranii? Important rămâne mesajul cu substrat educațional pe care așa zisa Bety îl inoculează celor mici alături de organizatorii unui fenomen cu un mare impact social. Și anume, banii scuză mijloacele /  Sa ii dea banii adevăratului câștigător! Oare cum poate dormi?

Betty nu mai ridica trofeul ăla fiindcă nu îl meriți fetiță… Ai un caracter prost dacă judecai precum americanca aia care a câștigat în același mod ca tine și a împărțit premiul cu cel care ar fi meritat cu adevărat precum a fost la noi Alin Andronic nu te mai judeca lumea Așa și nu mai trece prin aceste momente cumplite… Însă lăcomia ta a făcut să fii judecată crunt de publicul românesc 

Alin este Câstigātorul nu ea, care nu stie sā înoate si face crize de atacuri de panicā si Hipocalcemie cu înclestāri de gurā / Ar trebui sa i se retraga premiul, nu il merita”, sunt doar cateva dintre mesajele de pe pagina concursului de la Kanal D.