Succes nesperat al PSD în cursul zilei de luni șpi o pierdere imensă pentru Victor Ponta, chiar în pragul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Astfel, doi deputați care săptămâna trecută își anunțau demisia din partid pentru a se alătura formațiunii Pro România au decis să revină în PSD. Anunțul a fost făcut de liderul deputaților PSD Daniel Suciu. Conform acestuia,  Mihai Mohaci  și Mihai Popa au decis să revină în PSD.

“Vreau să vă anunț că începând de astăzi (luni – n.r.), 17 decembrie, colegii Mihai Mohaci și Mihai Popa au făcut cerere de reînscriere în PSD”, a anunțat Daniel Suciu, în debutul ședinței de luni a plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului, precizând că cei doi vor activa în cadrul grupului parlamentar al PSD.

Înainte de a-și anunța revenirea în PSD, cei doi deputați au avut o întrevedere cu Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Camera Deputaților. Conform unor surse din PSD, celor doi le-au fost îndeplinite mai multe solicitări, scrie știripesurse.ro.