Liviu Dragnea pare să nu scape de stigmatul angajărilor fictive. După ce a fost condamnat, pe fond, într-un o astfel de speță, acum numele său este adus în actualitate într-un dosar care vizează Tarom.

Pentru acest motiv ar fi fost chemat la DNA ministrul transporturilor Răzvan Cuc, scriu cei de la G4 Media citând surse.

Ar fi vorba despre angajarea fictivă la Tarom a unei foste consiliere a lui Liviu Dragnea.

Totuși, ministrul Cuc a spus ieri într-o declarație la Parlament că a fost audiat ca martor într-un dosar care privește fapte din perioada în care el era secretar de stat, iar la baza dosarului a stat un denunț.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, dosarul a fost constituit la DNA în urma denunțului depus de Sorinel Ciobanu, directorul de la acel moment al Companiei de Aeroporturi.

Cristina Elena Neamțu, consiliera lui Dragnea,  a fost angajată la Aeroporturi București din octombrie 2015 și a stat în perioada de probă până în ianuarie 2016, după care a fost angajată definitiv. Or, Răzvan Cuc a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor (acționarul majoritar al Companiei Aeroporturi București) în octombrie 2015 și a stat în funcție până în mai 2016.