Autoritatea de Concurență din Ungaria investighează preluarea operatorului Invitel de către Digi. Compania a primit o amendă de 280.000 de euro, iar investigația se referă la reanalizarea anumitor aspecte izolate cu privire la anumite localități in care i-TV Digitalis Tavkozlesi Zrt. (“i-TV” – una dintre filialele Digi HU din Ungaria) și Invitel își suprapun activitățile

Motivul afirmat de Autoritatea de Concurență din Ungaria (GVH) pentru revocarea deciziei inițiale se bazează pe susținerile că Digi HU nu a comentat în mod proactiv în cadrul procedurii inițiale de concentrare economică referitor la anumite informații despre acoperirea teritorială a serviciilor de comunicații electronice furnizate de i-TV, care au fost folosite de GVH în adoptarea deciziei inițiale. Odată cu revocarea, GVH a aplicat și o amendă societății Digi HU în suma de aproximativ 280.000 euro (90,000,000 HUF).

Proprietatea și controlul Digi HU cu privire la Invitel nu sunt afectate de deciziile sus menționate, în condițiile în care GVH a emis tot pe 14 noiembrie 2018 o decizie care permite expres societății Digi HU să continue să își exercite controlul asupra Invitel. 

Cu privire la operarea i-TV, GVH a impus anumite restricții comportamentale temporare până la finalizarea noii proceduri. i-TV reprezintă o parte nesemnificativă din activitatea Digi HU din Ungaria.