În Insta Story-ul postat de către fiica Anamariei Prodan, Sarah se află într-o rezervă de spital, în timp ce poartă masca de oxigen și are nevoie de perfuzii. Postarea a fost făcută la puțin timp după ce acesta a ajuns la spital.

Din imaginile pe care le-a oferit, se pare că Sarah a trebuit să primească îngrijiri medicale la piciorul la care a fost operată . Trebuie menționat că fiica Anamariei Prodan a avut anumite probleme medicale în urmă cu câteva luni și este posibil ca internarea de la finalul acestui an să aibă legătură cu acestea.

Chiar dacă se afla pe patul de spital, Sarah nu a uitat să le transmită prietenilor săi virtuali că îi iubește.

Operația este una necesară

Operația era una necesară pentru sportivă, mai ales că abia așteaptă să se întoarcă pe terenul de baschet. Fiica Anamariei Prodan este jucătoare la trupa de baschet a Universității Mississippi, iar intervenția vine ca urmare a unei accidentări suferite în meciul disputat cu Universitatea Sam Houston.

„Totul a decurs bine. Mulțumesc tuturor celor care m-au contactat”, este mesajul postat de Sarah în care le-a mulțumit oamenilor care s-au interesat de starea ei de sănătate.

Trebuie menționat că aceasta a mai trecut printr-o intervenție chirurgicală asemănătoare. Și atunci, și acum, mama sa a stat cu sufletul la gură.

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, spunea în urmă cu ceva timp Anamaria Prodan, la prima intervenție chirurgicală a fiicei sale.