Anamaria Prodan a povestit că Gigi Becali i-a pus la dispoziție un tratament anti COVID-19. ”Știam că pe Gigi Becali mă pot baza la orice oră din zi și din noapte în viața mea”, a spus impresara.

”În secunda în care a aflat, Gigi Becali m-a sunat. Mi-a trimis absolut tot, de la vitamine și albastru de metil până la Arbidol. Toate medicamentele și tratamentele le-am urmat cu sfințenie.

”A avut grijă de mine ca de copilul său”

Gigi mi-a trimis și un om care mi-a făcut perfuziile acasă. A avut grijă de mine ca de copilul său”, a mai zis Anamaria Prodan, potrivit as.ro.

Impresara a avut o formă destul de complicată a noului coronavirus. A tușit, au durut-o oasele și și-a pierdut vocea.

”Mi-a fost teamă, mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, spunea Anamaria Prodan, cu câteva zile în urmă.

Agenta, implicată la clubul Hermannstadt, a dezvăluit că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a fost extrem de afectat de boala ei.

”A fost foarte speriat, nu putea să intre în contact cu mine. Nici copiii, care tocmai veniseră în România”, a mai povestit ea.

”Uite-mă acum! Nu mă doboară nimic. Nici COVID-ul, nici nimeni. O să ne prindă pe toți virusul. Este aproape imposibil să te ferești”, a adăugat Anamaria Prodan.

”Mie mi-a salvat familia”

Trebuie precizat că patronul FCSB, Gigi Becali, nu este la prima persoană pe care o ajută să se lupte cu noul coronavirus. ”Gigi Becali mi-a salvat familia!”, declara acum o lună de zile fostul fotbalist Marius Șumudică, în prezent antrenor în Turcia.

Șumudică a dezvăluit cât de recunoscător îi este patronului de la FCSB, care a avut grijă ca cei dragi ai lui să treacă cu bine peste probleme.

”Vreau să scot un singur gest în evidență. Îi mulțumesc lui Gigi Becali. E un om extraordinar. N-am mai vorbit de 9 luni cu el , dar ce face el…mie mi-a salvat familia! Tata are 74 de ani, are și alte probleme, comorbidități, e cardiac.

Iar soția și fetița mea erau singure acasă. S-a oferit să meargă la mine acasă să ducă medicamente. Mi-a zis să îmi văd de meci că, indiferent că tu ești rapidist și eu stelist, o să am grijă de familia ta.

S-a ocupat de tot, telefoane, vizite. M-a mișcat profund tot ce-a făcut pentru mine. M-a făcut să fiu liniștit la mii de kilometri distanță de cei dragi,” a dezvăluit Marius Șumudică.