Un alt Golden Buzz a fost dat vineri seară la Românii au Talent, fiind vorba de cel de-al șaselea concurent care ajunge direct în marea semifinală. Andra a fost pur și simplu uimită de talentul concurentului. Artista a trimis un mesaj emoționant la adresa acestuia după ce și-a terminat numărul. Talentul surprinzător a surprins-o pe cântăreață din plin. Momentul magic a emoționat publicul, cât și jurații. Andra, uluită, a spus că momentul a rămas pentru ea ca unul ”fantastic”. Numele concurentului care a primit Golden Buzz-ul Andrei este Mihai, un adevărat geniu al pianului.

„Mâncaţi-aş sufletul tău”, i-a spus Andra micuțului pianist imediat ce şi-a terminat numărul. Apoi Mihai a intrat într-o serie de discuţii incredibile cu Florin Călinescu.

„Eu nu m-aș băga în discuții cu el pentru că nu sunt pregătit. Bă, tu ești Simona Halep, de unde știi toate astea?, a spus uimit Călinescu în timpul discuţiilor că tânărul care pur şi simplu pare că l-a fascinat.

„Zici că are vreo șase mâini”, a spus Smiley plin de uimire, numărul lui Mihai încheindu-se în aplauzele fulminante ale întregului platou.

„Eu trăiesc ceea ce cânt și un instrument mai cult și mai profund decât pianul nu există”, a spus băiatul când a fost întrebat de ce a ales acest instrument.

Andra a dat Golden Buzz-ul

„Şi dacă Florin nu are ce să facă, am eu ce să fac. Este un fenomen şi spun că trebuie să fim recunoscători că a ales să ne viziteze şi pe noi la Românii au talent. Sunt sigură că o să ajungă departe şi chiar merită”, a spus Andra înainte să îi ofere lui Mihai cel de-al şaselea Golden Buzz din acest sezon.

„Pare că este de pe altă planetă”, a spus Andi Moisescu, în timp ce Mihai Petre a spus despre băiat că este un geniu.

„Învăţ la o şcoală normală, mă consider un copil normal, doar că sunt eu mai perfecţionist”, a mai spus MIhai.

”Astea sunt cazuri care nu sunt nici de golden buzz, nici de altceva. Astea sunt… cum să zic, a trecut acceleratul!”, a declarat Florin Călinescu.