Vedeta tv Mihaela Rădulescu ar putea fi implicată în două dosare extrem de importante din România. Mihaela Rădulescu ar fi fost deja audiată în calitate de martor în cazul dispariției unei persoane căutate de multă vreme de autorităţi. În plus, ea ar fi vizată și în cel mai greu dosar din România, după ce a fost surprinsă purtând un pistol în mână.

Implicarea Mihaelei Rădulescu în dosarul Revoluției

Vedeta este vizată în cel mai greu dosar al României post-decembriste: dosarul Revoluției. Mihaela a participat intens atunci, în timpul Revoluției. Ea a fost pozată de un fotoreporter francez, în catacombele unei clădiri vechi, cu pistolul în mână, în timp ce „căuta teroriști”, au scris jurnaliștii vremii.

Fostul procuror militar Dan Voinea, a declarat, la un moment dat, că Mihaela Rădulescu trebuie să fie citată și audiată de către procurorii militari, dar acest lucru nu s-a întâmplat deocamdată.

Dosarul dispariției lui Codruț Marta

Mihaela Rădulescu este vizată în dosarul dispariției lui Codruț Marta, care era bun prieten cu fostul ei soț, Elan Schwartzenberg. La audieri Mihaela Rădulescu a spus că nu știe nimic, însă din sursele România TV, Elan i-ar fi spus vedetei, într-o interceptare, să tacă din gură, ceea ce a și făcut, scrie dcnews.ro.

Codruţ Marta este fostul director de cabinet al preşedintelui ANAF în perioada 2009 – 2010 şi este în prezent dispărut. Marta ar fi avut un rol cheie în dosarul în care fostul şef al Fiscului, Sorin Blejnar, este judecat pentru că ar fi primit mita 1,2 milioane de euro, în schimbul protejării unei societăţi contralate de afaceristul Radu Nemeş, cunoscut drept „Regele Motorinei”.