În această seară, Irina Rimes urma să susțină concert de Revelion la Iași, însă, a fost nevoită să anuleze în ultimul moment tot, după ce a fost internată de urgenţă în spital, cu hemoragie internă.

Artista a făcut chiar ea anunţul trist, printr-un video postat astăzi pe contul personal de Instagram. Vizibil slăbită, cu cearcăne şi cu perfuzii la mână, Irina şi-a cerut în primul rând scuze pentru faptul că a fost nevoită să-şi anuleze concertul din noaptea de Anul Nou.

„Bună dimineaţa dragii mei! O dimineaţă mai puţin bună pentru mine, eu care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că-mi pare extrem de rău că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în două sau trei ore intru în operaţie, să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus artista cu vocea stinsă.

În jurul orei 15.00, colegul ei de la „Vocea României” a anunţat că Irina a intrat în operaţie şi i-a rugat pe toţi fanii emisiunii de la ProTV să-i ţină pumnii.

„Astăzi n-o sa trec în revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci aş vrea să vă spun că prietena și colega mea Irina Rimes a intrat în operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred că va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos”, a scris Brenciu pe Facebook.