Pentru realizarea lucrărilor nemţii au mandatat Skanska, companie aflată la al doilea proiect imobiliar în România după complexul de birouri Green Court Bucharest din zona pasajului Pipera.

Cele două clădiri de birouri vor avea patru, respectiv şase etaje şi vor dispune de o suprafaţă de circa 12.500 mp dedicată birourilor şi 2.400 mp pentru un nou magazin Lidl.

Imobilele vor încorpora panouri fotovoltaice, pentru a putea beneficia de energia solară, şi la interior va fi utilizat un sistem de iluminat pe bază de LED-uri. Finalizarea construcţiei este estimată pentru luna mai a anului 2017.

În spatele terenului cumpărat de Lidl de la firma Morărit Panificaţie Băneasa, după ce fabrica de pâine a fost mutată în Buftea, spaniolii de la Gran Via au achiziţionat şi ei de la acelaşi proprietar un hectar de teren. Tot în această perioadă dezvoltatorul pregăteşte aici construcţia a trei blocuri cu şase etaje, plus două retrase, care vor cuprinde 320 de apartamente cu două şi trei camere.

Intrarea în complexul rezidenţial va fi comună cu cea a Lidl, iar finalizarea lucrărilor este aşteptată pentru februarie 2017.

Lidl activează în peste 26 de țări europene şi are peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii zece comercianți de produse alimentare la nivel mondial.