La începutul lunii mai, Simona Halep s-a accidentat în turul 2 al turneului WTA Roma, fiind nevoită să retragă din competiție. Pentru a fi aptă pentru următoarele turnee de Grand Șlem, dar și pentru JO Tokyo 2021, sportiva a făcut câteva investigații în Germania, iar acum se ține de un plan de tratament. Printre masaje și fizioterapie, tensimena se ocupă și de ultimele amenajări în vila în care s-a mutat de curând cu iubitul, Toni Iuruc.

Reîntoarsă în România pentru a face fizioterapie și tratamente de recuperare medicală, Simona Halep profită de această pauză de la antrenamentele solicitante și își rezolvă din problemele casnice.

Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe celebra sportivă chiar în fața vilei din cartierul Primăverii pe care și-a cumpărat-o anul trecut și în care s-au mutat de curând.

Simona Halep își amenazează vila de lux

Îmbrăcată lejer, cu o pereche de pantaloni mulați, din categoria celor folosiți la antrenamentele sportive și un tricou simplu, Simona s-a întors acasă cu o cutie care îi ocupa jumătate din portbagaj, unde cel mai probabil avea accesorii pentru ultimele aranjamente din noua casă. Dacă inițial a vrut să care singură cutia imensă, conștientă de faptul că nu trebuie să pună presiune pe piciorul accidentat, Halep l-a chemat pe unul dintre angajați și i-a îmânat lui pachetul voluminos.

Simona Halep speră ca această recuperare să fie una ușoara, eficientă, dar mai ales imediată, deoarece țelul ei din acest an este aurul olimpic de la JO Tokyo. Atât apropiați, cât și medicii și staf-ul tehnic își pun încrederea în  capacitățile de recuperare ale sportivei, dar și în talentul acesteia pentru a face impresie bună la Jocurile Olimpice de anul acesta.

Sursă foto: Dreamstime