Simona Halep a decis să se relaxeze în compania apropiaților. După ce a fost audiată timp de 3 zile în procesul de dopaj, dubla campioană de Grand Slam are parte câteva clipe de bucurie.

Simona Halep se relaxează în compania apropiaților

Sportiva și-a surprins urmăritorii la o zi după ce a postat o imagine cu noul său look. Fostul număr unu mondial mondial a urcat pe Instagram o fotografie în care apare alături de buna sa prietenă, Georgiana Herda.

Cele două s-au pozat zâmbind și cu ochelari de soare la ochi. Amintim că Simona Halep și Georgiana Herda sunt foarte bune prietene.

Aceasta din urmă este și președintele „Fundației Simona Halep”.

Amintim că fostul număr unu mondial s-a confruntat cu mai multe situații dificile în ultima vreme. Pe lângă procesul în cazul de dopaj, aceasta în judecată compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv.

În opinia sportivei, compania este responsabilă de suspendarea sa pe 4 ani pentru dopaj.

Simona Halep și Georgiana Herda
Simona Halep și Georgiana Herda / SURSA FOTO: Instagram

Sportiva a decis să își pună aparat dentar transparent

Amintim că sportiva a decis să își pună aparat dentar transparent. Acest detaliu a fost observat de către o internaută care a publicat pe platforma X o imagine cu marea campioană a României.

Potrivit specialiștilor în ortodonție, aparatul dentar este benefic pentru cei care doresc ca dantura lor să fie impecabilă. Ei mai spun și că aparatul dentar ajută la o funcționalitate corectă a dinților.

Mai mult, aparatul dentar transparent este la mare căutare în lumea vedetelor. De exemplu, Tom Cruise și Serena Williams sunt doar două dintre numele cunoscute care au ales să-l poarte.

Printre cei care au mai apelat la un astfel de aparat dentar se numără și Justin Bieber, Khloe Kardashian sau Eva Longoria. Nu numai vedetele sunt atrase de acest aparat.

Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog specializat în ortodonție, a precizat că cererea pentru aceste aparate dentare este mare în România.

Medicul stomatolog spune că deși aparatul dentar transparent este la modă printre vedete, acesta poate fi purtat de către oricine are nevoie.

Un astfel de aparat este o opţiune şi în România pentru cei care vor să îşi îmbunătăţească zâmbetul utilizând dispozitive complet transparente care nu interferează cu alimentaţia, igiena şi viaţa de zi cu zi, a subliniat specialista.