Simona Halep și-a aflat adversara de la Roma. Românca va juca în turul 2 al turneului cu Marketa Vondrousova. Meciul va fi jucat miercuri.

Simona Halep are acum ocazia să-şi ia revanșa. Ultima oară când a întâlnit-o pe Marketa Vondrousova la Indian Wells, românca a plâns din cauza frustrărilor.

„Vondrousova este stângace, vine mingea altfel. Am pierdut conra ei în America. Sper ca de data aceasta să-mi iau revanşa şi sunt sigură că va fi diferit pentru că este zgură. Dar este o jucătoare foarte bună, foarte solidă şi va fi un meci greu.

După meciul cu Vondrousova am fost supărată pentru că n-am jucat ceea ce îmi doream eu să joc. De obicei, când plâng şi sunt supărată este din cauză că n-am reuşit să aplic ceea ce îmi doream eu.

În rest sunt mulţumită de cariera mea de până acum, sunt mulţumită de tot ceea ce am făcut şi de faptul că muncesc zi de zi pentru a fi mai bună. Dar sunt zile în care în care nu pot pune în practică ceea ce îmi doresc”, a declarat Simona Halep în exclusivitate pentru Digi Sport.

Turneul de la Roma are premii totale în valoare de 3.452.538 dolari.