Simona Halep a primit un nou verdict

Artemon Apostu-Efremov, fostul antrenor al Simonei Halep, a discutat în cadrul emisiunii Poveștile Sport.ro despre nivelul de apreciere al celei mai de succes jucătoare de tenis din România, câștigătoarea a două titluri de Grand Slam.

El consideră că Simona Halep nu primește recunoașterea cuvenită, având în vedere abilitatea ei de a menține o consistență extraordinară în performanțele sale. Această calitate, spune el, este specifică marilor campioni.

Artemon Apostu-Efremov a subliniat diferența de nivel între performanțele Simonei Halep și victoria lui Emma Răducanu la US Open 2021, sugerând că constanța și succesul pe termen lung al Simonei depășesc semnificativ momentul unic al victoriei lui Răducanu.

Cu aproape trei ani în urmă, Răducanu a reușit să obțină zece victorii consecutive fără a pierde niciun set la Flushing Meadows.

Simona Halep, tenis
SURSA FOTO: Facebook/Simona Halep

Simona Halep nu este apreciată la adevărata ei valoare

El spune că Răducanu are nivelul necesar pentru a obține astfel de performanțe, dar a subliniat diferența între a face acest lucru o singură dată și a-l realiza constant pe parcursul a patruzeci de săptămâni pe an.

Apostu-Efremov a menționat că, din acest motiv, consideră că Simona Halep nu este apreciată la adevărata ei valoare.

El a explicat că, deși nu strălucește ca un „one hit wonder”, constanța ei în a rămâne în topul WTA săptămână de săptămână este extrem de dificilă și merită apreciere.

Apostu-Efremov a adăugat că există multe exemple în care eforturile zilnice ale sportivilor, cum ar fi:

  • antrenamentele
  • pregătirea fizică
  • și recuperarea, nu sunt recunoscute la adevărata lor valoare.

„Lucrurile s-au întâmplat atât de repede… a venit din calificări și a câștigat un Grand Slam. E evident că are nivelul să joace așa, dar e una să faci asta o dată și alta să o faci patruzeci de săptămâni per an.

Tocmai din acest motiv, mi se pare că lumea nu o apreciază pe Simona Halep la adevărata ei valoare. Nu e atât de strălucitoare ca un „one hit wonder”, dar constanța cu care a făcut lucrurile… să rămâi în top 10 WTA săptămână de săptămână e foarte dificil.

Sunt foarte multe exemple în care motivația și determinarea de a face zi de zi aceste lucruri – antrenamentele, pregătirea fizică, recuperarea – sunt subapreciate,” a declarat Artemon Apostu-Efremov, potrivit sport.ro.

Deși Emma Răducanu are cu un titlu de Grand Slam mai puțin decât Simona Halep, palmaresurile lor sunt deocamdată incomparabile.

Britanica a câștigat doar un singur trofeu, în timp ce constănțeanca s-a impus de 24 de ori în diverse turnee.

Simona Halep, tenis
SURSA FOTO: Facebook/ Simona Halep

Halep l-a dat uitării pe Toni Iuruc

Simona Halep lasă să se înțeleagă că în viața ei a apărut un nou partener după divorțul de Toni Iuruc. Postarea făcută de ea este extrem de sugestivă. De asemenea, pare să confirme alte semne pe care le-a dat în ultimele săptămâni.

Românca și-a încheiat căsnicia cu Toni Iuruc în toamna anului 2022, când au semnat actele de divorț la notar, încheind astfel o relație de aproximativ patru ani.

De atunci și până acum, Simona Halep a ales să fie mai discretă în ceea ce privește viața sa sentimentală și nu s-a mai expus public cu niciun alt bărbat, în afara partenerilor săi de tenis.

Cu toate acestea, la sfârșitul lunii aprilie, ea a postat pe pagina sa o imagine cu un buchet de trandafiri.

Jucătoarea nu a furnizat nicio informație despre persoana care i-a oferit florile. Acest lucru a generat numeroase speculații și zvonuri în jurul postării.

Speculațiile despre o posibilă nouă relație a Simonei Halep sunt stimulate acum de o altă postare făcută de ea pe rețelele sociale.

Sportiva a împărtășit, sub forma unei postări pe Instagram Stories, o imagine cu un alt buchet de flori. Acum, buchetul este unul mare, format din zeci de trandafiri albi.

Simona Halep buchet
SURSA FOTO: Instagram/Simona Halep