Simona Gherghe se bucură de un binemeritat concediu!

Simona Gherghe este în vacanţă! Vedeta arată impecabil în costum de baie la 44 de ani

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” este întotdeauna o prezenţă extrem de elegantă în spaţiul public şi nu apare în ţinute sumare, spre deosebire de alte vedete, interesate doar să atragă privirile.

Simona Gherghe are totuşi un aspect fizic de invidiat, la 44 de ani şi după două sarcini.

Iar toţi fanii vedetei TV au fost surprinşi atunci când aceasta a postat imagini din concediu, într-un costum de baie albastru dintr-o singură piesă, cu decupaje pe margine.

Mai mult, Simona a ţinut să le transmită fanilor săi de pe Instagram că aceasta va fi declarată „cea mai frumoasă vacanţă”.

„Sunt momente minunate, la vârste minunate, într-o vară minunată”, a mai scris vedeta Antena 1.

„Suntem pe cale s-o declarăm cea mai frumoasă vacanță! Gata, copiii sunt călători.

Se adaptează ușor, iubesc apa și soarele, mănâncă înghețată, pizza și paste, dorm la prânz (cum nu se mai întâmplă de mult acasă), vor seara la discotecă, fac și tantrumuri, mai ales când trebuie să-i scoatem cu forța din mare sau din piscină (că a apus soarele de mult, nu de alta…).

Sunt momente minunate, la vârste minunate, într-o vară minunată”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram.

Simona Gherghe a renunţat la un vechi obicei: „Mi se pare că e cel mai benefic lucru”

Reamintim că, recent, vedeta de televiziune anunţa că a renunţat la un vechi obicei, spre binele familiei sale. Este vorba despre concediile pe care şi le petrecea doar împreună cu soţul.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu vor avea doar vacanțe în familie, prezentatoarea emisiunii „Mireasa” spunând că este mulțumită cu trei zile petrecute cu soțul între filmări, în Turcia.

„Vara asta am decis ca toate vacanțele să le facem împreună cu copiii. Practic, doar noi doi o să fim plecați numai trei sau patru zile.

O să filmez eu începutul de sezon în Istanbul și Răzvan o să vină și o să stea într-o pauză de filmare, trei zile, cu mine.

Mi se pare că e cel mai benefic lucru pentru copii, chiar dacă și noi avem nevoie de timpul nostru, însă am remarcat că cele mai importante salturi, din toate punctele de vedere -mental, emoțional, fizic- se întâmplă în vacanțe, când sunt liberi, când sunt la mare. (…)

Vreau să le creăm amintiri, că, de fapt, copiii cu asta rămân”, le-a transmis Simona Gherghe fanilor săi într-un InstaStory.