Formatul showului este atractiv: după ce s-au calificat online într-un turneu de poker pe 888poker.ro de 5$ cu 1.000$ în premii, primii șase clasați revin al joc, de data aceasta live, pentru încă un premiu (de câteva mii de dolari) iar jocul final se transmite în direct, cu cărțile oponenților la vedere, în fiecare joi noapte pe B1 TV. Vedetele acestui spectacol sunt chiar clienții camerei de poker 888poker.ro care în fiecare vineri pot juca turneul online de calificare pe platforma 888.

Deasemeni, la finala de joi noapte de pe B1 TV participă și o vedetă din show-biz care animează atmosfera la masă și își familiarizează admiratorii cu acest joc palpitant. Dacă sunteți la curent cu viața artistică, muzicală și cu rețelele sociale, atunci sunt șanse mari ca și vedeta/artistul vostru preferat să fi fost sau să urmeze să fie invitat la acest show.

Showul este rezultatul unei colaborări între PokerFest Romania si 888poker și e programat săptămânal cel puțin până în 3 septembrie, timp în care oricine are 18 ani împliniți poate încerca să se califice cu doar 5$ (sau, din pre-calificări, chiar gratis), vineri de la ora 22:00 online, pe https://www.888poker.ro/ , pentru premii de 1.000$ dar și șansa de calificare la showul live. Iar sumele de bani care se pot câștiga nu sunt de ici de colo!