Sharp a lansat în ţara noastră televizoarele Aquos Quattron Pro seria UQ10 cu diagonala de 60 de inch (152 cm), urmând ca în luna mai să ajungă şi modelele de 70 inch (177 cm) şi 80 inch (203 cm).  

Tehnologia Quattron Pro asigură de 2,5 ori mai mulţi subpixeli decât televizoarele tradiţionale Full HD. Sunt modele unice de televizor produse în serie Full HD capabile să afişeze materialele cu o rezoluţie Ultra HD (4K) trimise prin conectorul HDMI. Quattron Pro este cea de a doua generaţie a tehnologiei elaborate de firma Sharp pentru cele patru culori pe bază (RGBY) Quattron, care adaugă subpixel de culoare galbenă la grupa standard de subpixeli RGB, oferind posibilitatea de a reproduce mai mult de un miliard de nuanţe de culori.

Sharp a ales să lanseze televizoare dotate cu această tehnologie intermediară deoarece modelele 4K sunt, în prezent, extrem de scumpe, iar conţinutul este extrem de limitat. Conform oficialilor Sharp, tehnologia 4K va lua avânt din 2015.

Compania are ca ţintă de vânzări câteva sute de unităţi până la finele anului şi păstrarea primei poziţii pe segmentul diagonalelor de peste 60 inch. Conform reprezentanţilor companiei, distanţa recomandată pentru vizionare în cazul televizoarelor de 60 de inch este de 2,3 metri, iar pentru cele de 70 şi 80 de inch, 2,7 m, respectiv 3 m.