Este vorba despre Ana Morodan și Adrian Teleșpan, care au avut ghinionul de a primi un elefant roșu din cutie și astfel, au părăsit competiția „Asia Express”.

Aș vrea să spun și ție și colegilor mei că în centrul Bucureștiului există un imobil plin de autoironie și de licori și o să vă așteptăm acolo pe toți. Noi am fost foarte onorați că am fost aici cu voi, mă așteptam ca Șerban să mă omoare până acum, mă așteptam ca Ruby să-mi spargă timpanele. Coca și Bogdan vor face și mai mult!

Asia Express pentru mine a însemnat o doamnă care a venit să mă îmbrățișeze fără motiv, a însemnat multe momente de nervi, multe momente de liniște și de detașare și Asia Express a însemnat toți oamenii ăștia și toți cei care au fost cu noi” a spus Ana Morodan la Antena 1.

„Pentru mine, Asia Express a însemnat să descopăr mai multe lucruri, să descopăr această proastă, absolut superbă, plină de umor, pe care o știam destul de bine, dar este omul care mi-a deschis ochii. Sper să aveți de câștigat la fel de mult cum am avut eu de câștigat după această experiență” a spus și Adrian Teleșpan.

În ediția de săptămâna trecută, Jojo și Paul Ipate au fost nevoiți să părăsească concursul din cauza problemelor de sănătate ale actorului. Aceștia au fost înlocuiți chiar de Adrian Teleșpan și Ana Morodan, care, eliminați din joc, erau pregătiți să plece din India.

Primele echipe ajunse la Gina au fost Cocuţa şi Bogdan şi Ruby şi Robert.

„Oase şi CRBL, Ruby şi Robert, Cocuţa şi Bogdan şi Şerban şi George sunt cele patru echipe care vor juca sigur etapa a noua. Dar totul depinde de culoarea elefantului!”, le-a spus aceasta.