După suspendarea din funcţie a fostului manager Vasile Rîmbu, spitalul avea o conducere interimară alcătuită  din managerul Florin Filip și directorul medical Elena Ganea. Aceștia au demisionat în cursul zilei de astăzi. Singurul membru din conducere care nu a demisionat este directorul de îngrijiri medicale, Mihaela Hreceniuc, care însă se află în autoizolare.

Medici militari pentru Suceava

În cadrul emisunii sale de la România TV, jurnalistul Victor Ciutacu a anunțat că ministerul de resort va trimite o comisie de la București alcătuită din medici militari. Aceștia vor prelua frâiele spitalului sucevean.  Într-o intevenție telefonică, informația a fost confirmată și de fostul premier Victor Ponta.

Doctorii suceveni, îngrijorați de lipsa materialelor de protecție

În cursul serii de miercuri medici din cadrul spitalului județean l-au contactat pe prefectul județului Alexandru Moldovan pentru a-i aduce la cunoștință faptul că Spitalul Județean Suceava a rămas fără conducere și l-au rugat să facă demersurile necesare pentru ca unitatea spitalicească să iasă din această situație. Medicii sunt îngrijorați de faptul că li se termină echipamentele de protecție de pe secții, în timp ce în depozitele spitalului sunt astfel de materiale, dar nu există o organizare pentru ca acestea să fie distribuite cadrelor medicale.