Pentru Delia, familia nu a fost niciodată un subiect tabu  și de multe ori a vorbit despre mama sa, Gina Matache, cântăreață de muzică populară, dar și despre sora sa, Oana, care tocmai a făcut-o mătușă de fetiță.

Despre tatăl său însă, artista nu a povestit prea multe, până acum.

Tatăl Deliei s-a dedicat Bisericii

Se pare că Ion Matache, tatăl Deliei a ales să se dedice în totalitate vieții bisericești și a părăsit căminul conjugal cu peste 10 ani în urmă. Acesta își trăiește viața în post și rugăciune, iar de aproximativ 5 ani locuiește pe Muntele Athos.

Din când în când, acesta se mai intoarce acasă pentru a-și vizita familia, însă în restul timpului nimeni nu poate lua legătura cu el.

Mama Deliei nu l-a judecat niciodată pentru alegerea făcută și a înțeles că soțul său a dorit să-și urmeze calea, o atitudine demnă de tot respectul.

 

Reacția Deliei

Delia susține că o moștenește pe mama sa, pentru că dacă și-ar fi moștenit tatăl, viața sa ar fi fost, cu siguranță, complet diferită.

De asemenea, se pare că Delia are o relație aparte cu Divinitatea și această concluzie se poate trage ușor având în vedere destinațiile de vacanță pe care artista și le alege, parte dintre acestea fiind locuri spirituale, cu o vibrație energetică ridicată.

Întrebată despre credința sa, Delia a declara că ține post continuu, însă este mai mult un post spiritual decât unul alimentar. De asemenea, discutând despre talentul său de a șofa, Delia a declarat: „La volan devin mai credincioasă. Recunosc că în rest mai uit, dar la volan îmi dau seama că viața este în mâinile mele sau ale șoferului. Mai zic și „Doamne ajută!”, iar când trec pe lângă Biserică îmi fac întotdeauna semnul crucii.” – a declarat Delia, conform Unica.ro.