Primarul localității, Mihăiță Negură, a declarat că ”Spitalul Municipiului Câmpulung Moldovenesc are 282 de cadre dintre care 31 de medici și 123 de asistenți medicali. Pe 26 martie au venit primele 50 teste pentru cadrele medicale, pe 27 martie au mai venit 250 de teste pentru diferența celorlalte cazuri medicale, toate testele au fost trimise de DSP la Iași pentru a fi testate. Nici până azi nu au venit rezultatele”.

Simptome clare

Problema mare este însă faptul că există cadre medicale cu simptome clare: ”Îngrijorarea mare e că mai multe cadre medicale au simtpome pentru această boală. Cea mai mare problemă este că membrii familiilor lor au deja simptome ale acestei boli. Am aflat că testele au fost trimise de la Iași la București. Tensiunea în rândul cadrelor medicale e foarte mare”, a declarat primarul Negură.

Cine sunt cei trei medici

”Nimeni nu știe câte persoane sunt afectate de acest virus. Confirmat la acest test e managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, un medic de la interne și o asistentă de la UPU. Asistenta și medicul de la interne sunt internate la Suceava, situația lor e bună. Managerul este la un spitalul din Iași”, a mai declarat Mihăiță Negură.