Primarul sectorului 1 a discutat cu administratorul mall-ului Băneasa

„Am discutat și posibilitatea să închidem mallul Băneasa. Am discutat. Nu este, însă, o decizie pe care să o iau eu, dar, în perioada următoare, cred că se va lua în calcul închiderea nu a întregului complex comercial, a tuturor magazinelor, pentru că eu cred, de exemplu, că hipermaketul Carrefour ar trebui să rămână deschis pentru aprovizionarea populației”, a declarat Daniel Tudorache, potrivit dcnews.ro.

Dezinfectanții nu sunt o problemă

„Nu sunt probleme cu dezinfectanții. M-am interesat la cei care produc și am înțeles că a fost o sincopă la graniță, dar se va debloca în următoarea perioadă”, a afirmat primarul, în contextul în care produsele dezinfectante nu mai sunt de găsit pe rafturile magazinelor.

S-au înregistrat 37 de cazuri în România

Criza coronavirusului ia amploare în România, cu numărul cazurilor de persoane infectate crescând de la o oră la alta. Deocamdată, autoritățile nu iau în calcul măsuri precum instaurarea carantinei sau a stării de urgență.

Autorităție din România au anunțat al 37-lea caz de infectare cu coronavirus! Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din București, care a călătorit la Stuttgart între 26.02-02.03.2020.

Bărbatul prezenta simptome încă din data de 06.03.2020, fiind internat la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, miercuri, că nu se pune problema deocamdată ca municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov să fie închise, prin intrarea în carantină.