Întrebat despre convorbirea telefonică dintre preşedintele SUA, Donald Trump, şi cel al Ucrainei, Volodimir Zelenski, un subiect fierbinte în această perioadă în Statele Unite, preşedintele rus Vladimir Putin a spus că el nu vede nimic compromiţător în respectiva discuţie. “Orice şef de stat ar fi făcut la fel”, consideră Putin.

”Eu nu văd nimic compromiţător în conversaţia dintre Trump şi Zelenski”, a declarat preşedintele Rusiei. Trump a cerut ”o anchetă cu privire la o posibilă schemă de corupţie a unui fost membru al administraţiei prezidenţiale. Orice şef de stat ar fi făcut la fel”, a mai precizat liderul de la Kremlin. El spune că adversarii politici ai preşedintelui american ”folosesc orice pretext pentru a-l ataca pe preşedintele Trump. Iar azi este Ucraina.”

Prezent la un forum pe tema energiei, Vladimir Putin a fost întrebat şi dacă Rusia se va amesteca în alegerile prezidenţiale din 2020 din Statele Unite, referire la acuzaţiile privind amestecul în alegerile din 2016, când Donald Trump a învins-o pe Hillary Clinton.

”Am să vă încredinţez un secret: da! O vom face fără îndoială. Dar nu spuneţi nimănui”, a declarat ironic Vladimir Putin în aplauzele sălii, scrie news.ro.