Guvernul și-a trasat mai multe obiective pentru anul acesta. Unele dintre ele se referă la drumurile și autostrăzile din țară.

Ludovic Orban a declarat că se lucrează la toate proiectele în momentul de față. Mai mult, acesta va da ordin pentru începerea lucrărilor pe lotul Lugoj-Deva.

”Toate tronsoanele din drumul expres Pitesti-Craiova, trosoanele 1,4,5 autostrada Sibiu-Pitesti, cel putin doua tronsoane din autostrada de centura a Bucurestiului. Vom da ordin de incepere a lucrarilor pe lotul Lugoj-Deva, pe care a trebuit refacuta documentatia tehnica, tronsoanele de legatura intre Tg Mures si Bors.

Cred ca putem sa si finalizam cateva lucrari: tronsonul 1 si 2 din autostrada Sebes-Turda, metroul Drumul Taberei – termen luna iunie.

Nu exista proiect de infrastructura important care sa bata pasul pe loc, toate se misca cu maxima viteza.”, a declarat acesta pentru ziare.com.

Ce se va finaliza în 2020

Premierul a mărturisit că centura Bacăului ar putea fi finalizată chiar anul acesta.

”E posibil sa fie finalizata centura Bacaului. Noi asiguram resursele financiare. Avem tronsonul Comarnic-Brasov, cel mai probabil vom realiza cu bani de la buget, pentru ca permite realizarea procedurilor cu viteza maxima.”, a spus oficialul.


Te-ar putea interesa și: