John McEnroe, legendă a tenisului mondial, a explicat care este problema Simonei Halep pe care Darren Cahill a rezolvat-o, în timpul colaborării dintre cei doi. Partea mentală a fost motivul pentru care românca a ratat multe șanse în carieră, spune fostul mare sportiv.

Un parteneriat prolific

“Evident, parteneriatul dintre Simona Halep și Darren Cahill a fost prolific. Nu știu exact de ce s-a încheiat atunci, dar acum lucrează iar împreună și asta e foarte important pentru ea. Problema ei nu e sub nicio formă una fizică, cred că are nevoie să se simtă confortabil mental.

La nivel psihic a avut niște minusuri, dar Darren o echilibrează. Știu că cei doi au discutat mult și anul trecut, Darren fiind prezent la turneele de Grand Slam în poziția de comentator. Cred că el a încercat să o ajute și în acea perioadă și acum au decis să reia colaborarea. Nu a fost ceva surprinzător, cred că prezența lui o va ajuta foarte mult”, a spus McEnroe, la Eurosport, anunță digisport.ro.

Prim tur complicat la Melbourne

Simona Halep va juca marți primul ei meci de la Australian Open 2020, dar partida va fi una extrem de complicată. ”Simo” o va întâlni pe Jennifer Brady, cea care le-a învins deja în acest an pe Ashleigh Barty sau Maria Sharapova.

”Semifinalistă în 2018, românca a avut ghinion la tragerea la sorți. Halep o va întâlni în runda inaugurală pe jucătoarea de pe locul 49 în clasamentul WTA, Jennifer Brady.

Americanca vine la Melbourne cu multă încredere după turneul de la Brisbane. Acolo le-a învins pe Maria Sharapova și pe Ashleigh Barty, înainte de a fi eliminată de Petra Kvitova”, s-a scris pe site-ul oficial al WTA.