„Abia așteptam să începem filmările, dar am impresia că nici nu am plecat din platou. Petrecem atât de mult timp aici, încât zici că suntem acasă. Începem să nu mai facem diferența! Ne și place ceea ce facem, iar atunci când câștig…îmi place și mai mult!”, a mărturisit chef Bontea.

„Eu vă mărturisesc că cel mai dor mi-a fost de Gina! Bontea și Dumitrescu vor începe iar alianțele împotriva mea, cât de curând”, a adăugat chef Scărlătescu.

Elementul surpriză din cel de-al șaptelea sezon este faptul că vor veni în fața juraților echipe complete, gata formare din membri unor familii ce vor să demonstreze că se potrivesc emisiunii și că pot câștiga marele premiu. Acestea vor trece printr-o perioadă de audiții și una de battle-uri „la cuțite”, iar la final, doar una singură va câștiga sezonul. De asemenea, încă o schimbare radicală sunt vedetele care vin să lupte alături de membrii dragi din familie la bancul de lucru, iar telespectatorii îi vor cunoaște într-o altă postură decât cea în care au fost văzuți până acum.

Sezonul special Chefi la cuțite – Familii la cuțite va începe primăvara aceasta pe Antena 1.