Acces Direct din weekend, mai exact de sâmbăta după-amiaza, va fi o ediţie specială a emisiunii, pentru toată familia.

O ediţie cu şi despre oameni simpli, de care noi am fost apropiaţi întotdeauna, cu problemele lor de ordin social sau sentimental. Dar va avea şi un puternic conţinut de divertisment. Astfel, vom avea invitaţi din rândul celebrităţilor.

Vom afla detalii în premieră despre noutăţile lor artistice, dar şi despre momentele importante din vieţile acestora.

Ba chiar vom pătrunde în casele lor, pe care poate unii dintre ei şi le vor prezenta în premieră la Acces Direct.

Alături de noi vor fi săptămânal şi vloggeri şi influenceri, cu care vom vorbi despre tot ce credem că este important să afle publicul nostru. Aşadar, vă propunem două ore de divertisment şi informaţii utile, poveşti reale din viaţa oamenilor simpli şi a celebrităţilor.

Pentru că până la urmă, orice vedetă, înainte de toate, e un om cu trăirile şi experienţele sale, ca oricare dintre noi!

Aşadar, nu uitaţi, începând cu sâmbăta aceasta, de la 17:00, vă dau întâlnire în fiecare săptămână, bineînţeles, pe Antena 1!”, a transmis Mirela Vaida.

Amenzi care se ridică la 30.000 euro

De când au fost promovaţi la început, soţii Stegaru au atras numeroase amenzi din partea CNA. Potrivit informaţiilor transmise de paginademedia.ro, emisiunea „Acces direct” este una dintre cele mai amendate emisiuni de la Antena 1.

Până în momentul de față, suma totală rezultată din amenzile impuse de membrii CNA se ridică la 30.000 euro.